Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Aarde.nl

 • Opdrachtgever:
  Aarde.nl
 • Vraag:
  Nieuwe branding, website en online marketing
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
Aarde Mockup Design (1)

Aarde liet een professionele website maken bij Heabb

Als bedrijf dat anderen helpt aan duurzame energie, haalde Aarde.nl weinig fut uit hun eigen website. Toe aan vernieuwing vroegen ze Heabb om een website op maat te laten maken. Met direct de vraag om een huisstijl en logo voor het bedrijf te ontwerpen. Voor een frisse, hernieuwde start om hun bedrijf te laten groeien. En dat ging als een trein. Het bedrijf groeide in medewerkers en offerte-aanvragen bleven binnenstromen.

“We zagen in dat Aarde.nl online kon uitgroeien tot de autoriteit die ze offline al waren. Daar adviseren we ze nog steeds over.”

– Marc van Gool, mede-eigenaar Heabb

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl moet van mijlenver te herkennen zijn. Een herkenbaar font, een opvallende kleur en kenmerkend logo zijn daar de ingrediënten voor. Aarde.nl was op zoek naar het juiste recept. Na een kennismakingsgesprek leerden we de kernwaarden van Aarde.nl. Designer Tom kwam met verschillende ontwerpen. De kleuren blauw en groen sprak ze direct aan door de duurzame associaties en binnen een week was de huisstijl en het logo overal op terug te vinden. Een vliegende start.

Professionele website op maat voor Aarde.nl

De oude website van het duurzame bedrijf werkte niet meer optimaal, want een offerte-aanvraag kwam bijvoorbeeld bij een verkeerd e-mailadres uit. Omdat we al helemaal in het bedrijf zaten door het ontwerpen van de huisstijl, was een gesprek vooraf niet nodig. Van een aantal belangrijke pagina’s als de homepagina, offerte- en een productpagina werd een eerste versie gebouwd. Zo weet je als klant meteen wat je kan verwachten. En of je iets anders wilt.

Na een onderzoek over de doelgroep wisten we dat de focus op desktop bezoekers moest liggen. Dus werd daar de website voor ontworpen. Handig voor de juiste leads. Na verschillende feedbackrondes stond de website er binnen drie maanden.

Wij groeien mee

Een website staat nooit stil. Ook voor Aarde.nl blijven we hun online omgeving bijhouden. Zodat nieuwe klanten niet worden misgelopen. En de bezoeker nergens tegenaan loopt. Het bedrijf zelf groeide snel. Als Heabb bewegen we daarin mee door te blijven door ontwikkelen.

Het aanvraagformulier werd een stappenplan. Om op die manier een bezoeker gerichter te helpen met zijn zoekvraag. En er kwam een online marketingcampagne bij kijken voor meer leads.

Kijken naar de toekomst

Constant denken we met onze opdrachtgevers mee. Zo ook bij Aarde.nl. Omdat we zo tot in de vezels kennen, weten zij dat we online met ze meedenken en wat het beste bij ze past. Het laten maken van de website is nu veel meer. We bespreken automatische mails, nieuwsbrieven, nieuwe templates en kijken wat de bezoeker nodig heeft voor een betere website-ervaring.

Laat een professionele website maken door Heabb voor de beste online identiteit.

Neem contact op