Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Appartement.nl

 • Opdrachtgever:
  Appartement.nl
 • Vraag:
  Nieuwe branding, website en online portaal
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
 • Bijzonderheden:
  Beheer platform
  Klanten portaal
Appartement Mockup Design

Een verhuurplatform van A tot Z

Appartement.nl is een platform waar je terecht kan voor de huur en verhuur van woningen in Tilburg en omstreken. Waar appartement.nl voorheen nog met externe makelaars werkte, hebben zij nu zelf iemand in huis die van A tot Z alles regelt omtrent huur en verhuur door middel van hun nieuwe platform.

Inmiddels is het platform enorm gegroeid en uitgebreid. Zo kun je nu, wanneer je zelf vastgoed bezit, je eigen woning of appartement laten verhuren. Het doel van appartement.nl is de nummer één partner te zijn voor zowel de huizenzoeker als de woningverhuurder, en dat vroeg om een andere aanpak voor de website. Zo ontstond er bijvoorbeeld vraag naar overzicht omtrent de huuraanvragen, die tot nu toe in de e-mailbox terecht kwamen. Speciaal hiervoor heeft Heabb een dashboard ontwikkeld waarin alle aanvragen overzichtelijk binnen komen en bijgehouden kunnen worden. 

Briefpapierappartement 4

Een nieuwe passende huisstijl

Ook is de gehele huisstijl onder de loep genomen en heeft een moderne transformatie ondergaan die aansluit bij de groei en uitbreiding van het platform. Na het aanpassen van het kleurgebruik en typografie heeft niet alleen de nieuwe website maar ook het logo en briefpapier een moderne look passend bij het concept.

Zorg dat online niemand om jouw bedrijf heen kan. Als fullservice-internetbureau zorgt Heabb voor digitaal maatwerk: van webdevelopment to online marketing.

Neem contact op