Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Werkwijze

Entiousasme en oplossend gericht denken. Dat is waar Heabb voor staat. Wij zijn helemaal in ons element wanneer wij echt met onze klant samen kunnen meedenken.

01

Jouw vraag

Jij zit met een probleem. Online loopt het niet soepel. Jij zoekt iets dat perfect past bij jouw bedrijfsidentiteit. Een paar ideeën heb jij al. Maar waar start je? Daar komt internetbureau Heabb om de hoek kijken. Geen digitale vraag is voor ons te gek. Wij laten onze hersenen maar wat graag kraken om voor jou de beste oplossing te creëren.

02

Alles uit de kast halen

Om jou het beste te helpen, leren we het bedrijf door en door kennen. Digitale oplossingen die medewerkers of online bezoekers niet gebruiken, heeft namelijk niemand iets aan. Op het gebied van maatwerk software bekijken we wat het beste bij jullie past. Van een nieuwe online platform of intern portaal tot een website op maat of een webshop.

Verdient het product of de dienst nog meer aandacht? Dan pakken we direct de online marketing op. Wel zo gemakkelijk.

03

Conceptversie

Als internetbureau wij hebben precies voor ogen wat jij van ons wilt. Voor jou is het nog een vaag idee. We laten daarom een conceptversie zien. Jij krijgt zo een duidelijk beeld. Geeft feedback waar nodig en wij gaan weer aan de slag.

04

Uitwerkfase

Na een groen licht van jullie kant, ontwikkelen we jouw digitaal product. We maken korte sprints en werken iedere keer naar een nieuwe stap toe. Tussendoor halen we dus veel deadlines, wordt het digitale product constant verbeterd en is jouw bedrijf aan het einde van de rit onmisbaar online.

05

Onderhouden

Het digitale landschap is altijd in beweging. Over die verandering hoef jij je geen zorgen te maken. Dat doen wij. Wij verbeteren en vernieuwen zodat medewerkers of online bezoekers nergens tegen aanlopen. Dat geeft rust aan jouw kant.

Laat je digitale problemen en vragen oplossen door het Heabb-team. We vernieuwen, verbeteren en verbazen.

Laten we samen sparren