Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Contentcreatie

Met contentcreatie deel je je kennis, vertel je verhalen en bind je je klanten aan je merk. Wij helpen je een onuitwisbare indruk achter te laten.

Content, wat is dat precies?

Eigenlijk valt alles wat je ziet op een website onder content. De tekst die je kunt lezen, maar ook foto’s, video’s, podcasts en producten uit de webshop. Kortom: alles waarmee jij je lezers informeert. En met deze content wil je opvallen. De lezers prikkelen. Informeren. Aan je binden.

Goede teksten bepalen het succes van jouw website. Ze dragen bij aan je imago. Het is belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Krijg je zelf niks op papier? Heabb helpt.

Origineel en creatief

Het is vaak een hele klus om zowel inhoudelijk als voor de zoekmachines goede webteksten te schrijven. Daar kunnen wij je bij helpen. Met pakkende teksten maken we je website beter vindbaar in Google. Origineel en creatief. Maar ze moeten je bezoekers ook aanzetten tot actie. Wij zorgen dat je met jouw teksten de juiste doelgroep bereikt.

Contentcreatie

Wat voor content creëert Heabb?

Goede content is relevant, kwalitatief en bovenal betrouwbaar. De teksten informeren, enthousiasmeren en overtuigen de doelgroep. Dit kun je op verschillende manieren bereiken. Wij kunnen je helpen met:

SEO teksten

Ervoor zorgen dat je pagina’s beter scoren in Google? Met de juiste zoekwoorden kom je een heel eind. Hoe beter de tekst, hoe hoger je scoort.

Blogposts

Blijf actueel en up-to-date door regelmatig blogs te delen op je website. Dit levert meer bezoekers op en je komt beter in beeld bij de juiste doelgroep. Geen inspiratie voor een creatieve insteek? Wij staan voor je klaar.

Nieuwsbrief

Hou nauw contact met je klanten en stuur ze met regelmaat een nieuwsbrief. Zo vergeten ze je minder snel. En vanuit een nieuwsbrief klikken klanten vaak door naar je website. Win-winsituatie!

Eindredactie

Stroeve zinnen en spelfouten zijn niet goed voor je bedrijfsimago. Wij checken je teksten op taal- en spelfouten en zorgen dat de zinnen lekker lezen en de boodschap overkomt bij de lezer. Het resultaat? Foutloze, overtuigende en doelgroepgerichte teksten.

Heabb ontwerpt, vernieuwt en verbetert jouw website op maat. Zodat jij een online visitekaartje hebt die écht bij jou past.

Neem contact op