Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Jouw website volledig op maat

Een website is jouw online visitekaartje. Met trots verwijs je er klanten en nieuwe opdrachtgevers naar. Omdat het perfect weerspiegelt wie het bedrijf is. En precies aangeeft wat jullie doen. Dat trotse gevoel bereik je door een website op maat te laten maken. Heabb creëert die voor je, een site die meegroeit met het succes van jouw bedrijf.

Geen standaard templates

Zoals een pak op maat het beste staat, schittert de website het mooist als die helemaal bij het bedrijf past. En als die zich onderscheidt van de concurrent. Verwacht bij Heabb daarom geen standaard templates. Bovendien springen wij flexibel om met jouw feedback. Wil jij een extra knoop? Of is de mouw te kort geworden? Wij zorgen dat de website 'tailor made’ is.

Bel ons met jouw ideeën

Maatwerk Website Design

Design

Onze designer is er vanaf dag één bij. Om in beeld en vormgeving te vertalen waar jullie merk voor staat. En om in kaart te brengen hoe een bezoeker door de website navigeert. Uiteindelijk transformeert hij het ontwerp naadloos naar een code. Tijd om de op website op maat te creëren.

Beheer website

Voor het bouwen van jouw website werken wij in visual studio. Jij beheert jouw content van het bedrijf in het platform Umbraco. Deze is gebruiksvriendelijk en laat ons bouwen wat jij nodig hebt op een manier dat jij er zelf mee overweg kan. Jij hebt geen omkijken naar het onderhouden van de website en het beheer regel jij met gemak zelf als je dat wilt dankzij Umbraco. Want online staat niks stil en blijven we updaten waar nodig.

Heabb ontwerpt, vernieuwt en verbetert jouw website op maat. Zodat jij een online visitekaartje hebt die écht bij jou past.

Neem contact op